مشخصات فردی و زندگینامه
نام:سیدمحمد
نام خانوادگی:حسینی
شهرت:حسینی قزوینی
آدرس وب سایت:http://www.valiasr-aj.com
تخصص ها:تاریخ و سیره ، الهیات و معارف اسلامی ، امامت و مهدویت

زندگی نامه

    آیت الله سید محمد حسینی قزوینی در سال 1331 در روستای خورهشت قزوین دیده به جهان گشود. پدربزرگ ایشان سید حسن ، کرامات فراوانی داشتن و مقبره‌اش زیارتگاه اهالی روستا بود. پدر ایشان سید سلیمان به کشاورزی اشتغال داشت. پس از گذراندن دوره ابتدایی در روستا، سال 1345 به دلیل علاقه ای که به مباحث دینی داشت وارد حوزه علمیه ابراهیمیه قزوین شد و نزدیک به یک سال در آنجا اقامت گزید و محضر آقایان شیخ محرمعلی و حیدری بهره جست. سپس به حوزه علمیه سردارین قزوین رفت و درآنجا از محضر شهید انصاری و آقای امیری استفاده کرد. شهید انصاری از نظر اخلاقی، علمی و سیاسی بر روی ایشان تأثیر زیادی داشت و ارتباط با آن شهید بزرگوار در مبارزات انقلابی ،زمینه دستگیری و شکنجه وی را توسط ساواک فراهم آورد.استعداد سرشار و علاقه وافر به علوم دینی،استاد را به مهاجرت به قم ترغیب نمود و ایشان با کمک آقای سید جمال الدین موسوی زنجانی به قم رفت و در انجا سکونت گزید. در حوزه در محضر آیت الله مقتدایی و جناب آقای اسکندری ادبیات را فراگرفت. پس از آن از محضر آیت الله امین شیرازی استفاده نمود و وارد سطح شد. لمعتین را نزد آیت الله سید ابوالفضل موسوی زنجانی و جناب آقای صلواتی و فاضل هرندی تلمذ کرد. بخش عمده رسائل را از محضر آیت الله خزعلی و مکاسب را نزد آیت الله پایانی و آیت الله خزعلی طی نمود. سپس کفایه را در خدمت آیت الله سلطانی و آیت الله العظمی فاضل لنکرانی گذراند و درسال 1356 سطح را به پایان رسانید و وارد درس خارج شد . در درس خارج اصول آیت الله العظمی وحید خراسانی و در درس فقه آیت الله العظمی گلپایگانی ، مرحوم حائری (فرزند مؤسس حوزه علمیه قم)، آیت الله اراکی و آیت الله العظمی شیخ جواد تبریزی شرکت داشت. سپس به درس خارج آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی راه یافت و حدود 14 سال، در محضر این بزرگوار تلمذ نمود . در سال 1378 موفق به گرفتن اجازه اجتهاد از برخی مراجع عظام تقلید شد . هم‌زمان با تحصیل در حوزه، دوره دبیرستان تا دیپلم را نیز در قم سپری کرد. تمام مراحلی که نیاز بود در دانشگاه بگذراند ،‌ در حوزه گذراند و با نوشتن رساله مدرک سطح 4، موفق به کسب مدرک دکترا از حوزه شد. با تشویق آیت الله بوشهری، مدیر وقت حوزه ، وارد دانشگاه بین المللی‹‹الحره›› درکشور هلند است، شد و در رشته فلسفه و تقارن ادیان تحصیل نمود. سپس رساله دکترای خود را با موضوع غدیر دفاع کرد و با دریافت نمره ممتاز، در آوریل سال 2010 فارغ التحصیل شد .

    سپس در شبکه ماهواره ای وهابی المستقله ، در برنامه‌های متعددی حضور یافتند. در شبکه سلام نیز حدود سه سال برنامه داشتند که از جمله برنامه های موفق ایشان در این دوران مناظره با آقای ملازاده و آقای مولوی مرادزهی می‌باشد. با تأسیس شبکه ولایت در سال 1389 ، که تنها شبکه در برابر وهابی هاست، مدیریت شبکه را بر عهده گرفت و در این شبکه بارها با دو شرط: 1) عدم اهانت به مقدسات 2) عدم ورود به حوزه سیاسی ، جهت برگزاری مناظره با شخصیت های طراز اول وهابی و اساتید دانشگاه الازهر ، اعلام آمادگی کرد . برخی از چهره های سرشناس وهابی نظیر عبدالله حیدری، ‌بارها با وی قرار مناظره گذاشته ، ولی از حضور در مناظره طفره رفته اند و در نهایت به ترس خود از مناظره با ایشان اعتراف کردند. ایشان در مجموع حدود 200 جلسه گفتگو و مناظره با مفتیان و اساتید دانشگاه های عربستان سعودی مانند : آل شیخ مفتی اعظم عربستان سعودی ، شیخ محمد جمیل زینو و پرفسور غامدی و ... داشته‌است. استاد حسینی قزوینی تاکنون 36 جلد کتاب رابه رشته تحریر درآوردند که کتاب موسوعه الامام الجواد(2 جلدی) به‌عنوان کتاب برگزیده سال حوزه علمیه قم انتخاب شده است.اکثر کتابهای ایشان، به زبان عربی نوشته شده اند و تعداد محدودی از کتابهایشان نظیر‹‹وهابیت از منظر عقل و شرع ›› و ‹‹در حریم طوس›› به زبان فارسی نگاشته شده اند . ایشان هم‌چنین 35 جلد کتاب آماده چاپ و 29 جلد در دست تألیف دارند. در سال 1371 مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر(عج) را تحت اشراف آیت الله خزعلی تأسیس کردند ودر حال حاضر علاوه بر مدیریت این مؤسسه، مدیریت سایت ‹‹valiasr–aj.com››که پاسخگوی جدیدترین شبهات وهابیت می‌باشد، را نیز بر عهده دارند.مسئولیت دروس عمومی حوزه علمیه قم به مدت 14 سال، عضویت در هیأت امنا و هیأت مدیره بنیاد بین المللی غدیر، عضویت در هیئت علمی دانشگاه بین المللی آل البیت العالمیه (ع) و عضویت در شورای علمی مرکز تخصصی مذاهب اسلامی(که زیر نظر مستقیم دفتر مقام معظم رهبری است)، تدریس در سطوح عالی حوزه (رسائل ،‌مکاسب (30سال) و کفایه الاصول(15سال))،تدریس رجال و درایه (20 سال)، تدریس درس خارج فقه (فقه مقارن) ( 5 سال)، تدریس دوره های پاسخگویی به شبهات وهابیت و فن مناظره در مراکز تخصصی جامعة المصطفی العالمیه ، مجمع جهانی اهل البیت (ع) و دانشگاه فردوسی مشهد و ...(20 سال) را در کارنامه او دیده می شوند. ایشان در سال 1389 به عنوان استاد نمونه حوزه علمیه قم انتخاب و لوح تقدیر خود را از دست حضرت آیت الله العظمی سبحانی و آیت الله مقتدائی(مدیر حوزه علمیه قمبرگزیده شد) دریافت نمودند. در سال 1389 با کتاب 8 جلدی موسوعه الأمام الرضا، به عنوان پژوهشگر نمونه رضوی انتخاب و در روز ولادت امام رضا (ع) با دریافت لوح تقدیر از آقای احمدی نژاد ، رئیس جمهور وقت، از وی تجلیل شد . ایشان در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم رمضان سال 1388 موفق به دریافت نشان خادم اهل بیت از دست آیت الله خزعلی گردید.


پاسخ به شبهات ، مناظرات و دیدار ها:
*پاسخ به جدید ترین شبهات وهابیت از سال 80 روز پنج شنبه هر هفته در مدرسه مبارکه فیضه قم
* و هم چنین پاسخ به شبهات وهابیت روزهای پنج شنبه یک هفته در میان، در دانشگاه فردوسی و حوزه علمیه مشهد مقدس.
*برگزاری اردوهای امامت و ولایت برای آشنایی اساتید و روحانیون معزز استان های سنی نشین با پاسخ به شبهات وهابیت مانند ( بوشهر ، سیستان و بلوچستان؛ خوزستان ، خراسان جنوبی و رضوی؛ تهران و...)
*حدود 200 مورد مباحثات و مناظرات با علماء بزرگ اهل سنت و مفتیان و اساتید دانشگاهاى عربستان سعودى مانند مناظره ایشان با شیخ محمد بن جمیل بن زینو از مفتیان و علماى بزرگ مکه و دکتر حمدان از اساتید بزرگ دانشگاه ام‏القرى و شیخ عبد العزیز بن عبد اللّه آل شیخ مفتى اعظم سعودى و ...
* مناظره با علماء اهل سنت در شبکه ماهواره ای سلام تی وی مانند ملازداه و مولوی عبد المجید مرادزهی از اساتید حوزه علمیه زاهدان.
* مناظره با بزرگان وهابی در شبکه جهانی (المستقله) پیرامون شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها.


برنامه ‏هاى رادیویى ، تلویزیونى و ماهواره ای
* برنامه متعدد علمى تلویزیونى در شبکه اول، سوم و چهارم سیما ، و شبکه تهران و شبکه جهانى جام جم ، و برنامه مستقیم متعدد در رادیوى معارف قم و ... پیرامون شبهات و پاسخ به آنها ، مسایل تربیتى ، علمى و دینى .
* پاسخ به شبهات در شبکه ماهواره ای سلام تی وی روزهای پنج شنبه هر هفته به صورت زنده به مدت چهار سال.


تألیفات :
تاکنون 33 جلد کتاب از تألیفات ایشان چاپ و منتشر شده
و 35 جلد کتاب آماده چاپ می باشد
29 جلد در دست تألیف دارند که تا یک سال دیگر آماده چاپ خواهد شد ان شاء الله

كتابهايي كه در دست تأليف و اقدام مي باشد
31- موسوعة الامام المهدي (ع) حدود 10 جلد
32- قصة الحوار الهادئ (جلد دوم) 1 جلد
33- ترجمه قصة الحوار الهادئ (داستان گفتگوي آرام) 2 جلد
34- وهابيت از منظر عقل و شرع (جلد دوم) 1 جلد
35- پاسخ به شبهات وهابيت در شبكه جهاني سلام 4 جلد
36- پاسخ به شبهات وهابيت در حوزه علميه مشهد مقدس 1 جلد
37- پاسخ به شبهات وهابيت در دانشگاه فردوسي مشهد مقدس 1 جلد
38- دراسات في أسانيد الكتب الروائية (بررسي تصحيفات سندي كتب اربعه) 4 جلد
39- امام علي عليه السلام وبيعت با خلفا 1 جلد
40- پاسخ به شبهاتي پيرامون نهج البلاغه 1 جلد
41- الافتراء علي الشيعة في تحريف القرآن 1 جلد
42- ملاحظات عابرة علي تفسير الأثري 1 جلد
43- سخني با واعظ زاده خراساني 1 جلد

كتابخانه شخصى:
از آنجاى كه ايشان از اوائل ورود به حوزه علاقه خاصى به تهيه و جمع آورى كتاب داشتند و معتقد بودند كه كار پژوهشى و تحقيق بدون داشتن ابزار آن كه كتابخانه خصوصى است امكان‏پذير نمى‏باشد و لذا كتابخانه شخصى ايشان بيش 30000 جلد كتاب از كتب شيعه و ديگر فرق و مذاهب و اديان دارد.